Anunțuri Noutăți

ANUNȚ IMPORTANT! – Vă aducem la cunoștință că au fost publicate (la sediul primăriei și pe internet) planșele cadastrale realizate pe baza măsurătorilor efectuate pe tarlalele Drăganca, Horaiț, Peste Apă, Lunca Mihalcea.

ANUNȚ IMPORTANT!

Vă aducem la cunoștință că au fost publicate (la sediul primăriei și pe internet) planșele cadastrale realizate pe baza măsurătorilor efectuate pe tarlalele Drăganca, Horaiț, Peste Apă, Lunca Mihalcea.

Deoarece încă există parcele pentru care nu se cunoaște proprietarul, invităm pe toți cei care dețin în mod legal teren în zonele menționate să se prezinte cât mai urgent la primărie, cu acte doveditoare.

Termen limită: 3 august 2021.

Harta online este disponibilă la adresa:

https://qgiscloud.com/qSViorel/SectoareMilisauti_iunie2021_P1/

Contact: cameraagricola@primariamilisauti.ro

De interes

Se aduce la cunoștință publică convocarea unei ședințe ordinare a Consiliului local al orașului Milișăuți care va avea loc miercuri 28 iulie 2021, ora 9, în sala mare a Casei de cultură Milișăuți.

pcdata

Anunt concurs compartiment camera agricola, patrimoniu, registru agricol

pcdata

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri laşi, titular al proiectului „Reabilitare pod pe DN 2H km 4+776” anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Reabilitare pod pe DN 2H km 4+776”

pcdata
Sari la conținut