Anunțuri Noutăți

ANUNȚ IMPORTANT! – Vă aducem la cunoștință că au fost publicate (la sediul primăriei și pe internet) planșele cadastrale realizate pe baza măsurătorilor efectuate pe tarlalele Drăganca, Horaiț, Peste Apă, Lunca Mihalcea.

ANUNȚ IMPORTANT!

Vă aducem la cunoștință că au fost publicate (la sediul primăriei și pe internet) planșele cadastrale realizate pe baza măsurătorilor efectuate pe tarlalele Drăganca, Horaiț, Peste Apă, Lunca Mihalcea.

Deoarece încă există parcele pentru care nu se cunoaște proprietarul, invităm pe toți cei care dețin în mod legal teren în zonele menționate să se prezinte cât mai urgent la primărie, cu acte doveditoare.

Termen limită: 3 august 2021.

Harta online este disponibilă la adresa:

https://qgiscloud.com/qSViorel/SectoareMilisauti_iunie2021_P1/

Contact: cameraagricola@primariamilisauti.ro

De interes

ANUNT – Se aduce la cunostinta publica convocarea unei sedinta ordinare a Consiliului local al orasului Milisauti care va avea loc vineri 22 octombrie 2021, ora 9, in sala mare Casei de cultura Milisauti

pcdata

Ghidului solicitantului pentru submăsura 4.1 – Investițiile în exploatațiile agricole, din Programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020 (PNDR 2020)

pcdata

REGISTRUL DATORIEI PUBLICE LOCALE – SUBREGISTRUL DATORIEI PUBLICE LOCALE EXTERNE SI INTERNE DIRECTE A ORASULUI MILISAUTI LA 30.09.2021

pcdata
Sari la conținut