Noutăți

ÎN ATENȚIA PRODUCATORILOR AGRICOLI

Certificatele de producator agricol eliberate până în prezent își vor pierde valabilitatea la data de 3 mai 2015, urmând ca ulterior acestei date comercializarea produselor agricole să se realizeze doar pe baza noilor atestate de producator și carnete de comercializare prevazute de Legea nr. 145/2014.
Documentele respective pot fi procurate de la Primăria Milișăuți. Procedura de eliberare a documentelor este stabilită prin Dispoziția primarului nr. 57/2015, publicată pe site.

De interes

Se aduce la cunoștință publică convocarea unei ședințe ordinare a Consiliului local al orașului Milișăuți care va avea loc miercuri 28 iulie 2021, ora 9, în sala mare a Casei de cultură Milișăuți.

pcdata

Anunt concurs compartiment camera agricola, patrimoniu, registru agricol

pcdata

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri laşi, titular al proiectului „Reabilitare pod pe DN 2H km 4+776” anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Suceava, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul „Reabilitare pod pe DN 2H km 4+776”

pcdata
Sari la conținut